Főmenü:

Contour Vital Szalon - Miskolc

Keresés

A tartalomhoz

Wiener aromaterápia

A feltalálók díjával kitüntetett:

A Wiener Kosmetikum

  • Karcsúsítás
  • Cellulitisz kezelés
  • Méregtelenítés
  • Feszesítés


Az aromaterápia és a fáslizó módszer ideális kombinációja. Egy teljesen természetes és rendkívül hatékony testkezelési módszer arra, hogy jó néhány centimétert veszítsünk testünk körvonalából, onnan fogyjunk le, ahonnan szeretnénk, s egyúttal megszépüljön a bőrünk.

A módszer újszerűségére és szakmai elismertségére tekintettel a technológia és a hatóanyagok kifejlesztéséért Dr. Dolensky urat a Feltalálók Nagydíjával tüntették ki. Az eljárást szépség és wellness szalonok ezrei végzik sikerrel Európa szerte.

Négyszeres hatékonysággal, ezúttal másképp!

A módszer hideg-meleg effektuson alapul. A hatóanyagokban lévő illóolajak, mint eukaliptusz, borsmenta, mentol és rozmaring erős hyperemizáló hatásuknál fogva intenzív vérkeringést és vérbőséget idéznek elő a kötőszövet felső rétegeiben. Ennek hatására a test mélyebb rétegeiben belső hidegérzet lép fel. A szervezet alapvető funkciói közé tartozik, hogy a szervezet és a belső szervek működéséhez szükséges belső hőegyensúlyt fenntartsa. A fellépő belső hűvösségnek azonban az a hatása, hogy a testnek le kell építenie és el kell égetnie az elraktározott felesleges tápanyagokat annak érdekében, hogy a keletkezett energia segítségével a hőegyensúlyt fenntartsa.

Az aromaterápiás fáslizó módszerrel a problémás területekről négyszeres hatékonysággal égnek el a lerakódott fölösleges tápanyagok! Módszerünk éppen ezért ennyire hatékony, mivel a napi kalóriaszükséglet 70-80 %-át a szervezet csak saját hőegyensúlyának fenntartására használja!

Fontos megjegyezni, hogy az aromaterápiás fáslizás egy hideg eljárás, így elmarad a folyadékveszteség, és az un. szauna hatás. A méretek ezért nem fognak visszatérni néhány pohár víz elfogyasztása után.

Wellness kezelések

Kaviárpakolás


Keta-kaviár. A Keta-lazac ikrája Alaszkából és Észak-nyugat Kanadából,
A kaviár az egyik legértékesebb alapanyag a kozmetikai iparban, hiszen nagy számú telítetlen zsírsavat és nyomelemet tartalmaz. A kaviár esszenciális zsírsavak segítik többek között a vérzsír tartalom értékének süllyedését. Az alkalmazott anyagok, kombinálva a Keta kaviárban megtalálható anyagokkal visszaadják a kötőszövet feszességét, jobb keringést eredményeznek, valósággal új életre keltve a bőrt. A narancsbőr jelleg látványosan javul, feszesebbé, simábbá és bársonyossá válik.

Alga-Aloe Vera pakolás

"A Tenger és a Sivatag csodája." Az új hatóanyagok, Alga, az Aloe Vera és a vadgesztenye jótékony hatásával.
Használata elősegíti a cellulit leépítését és a feszes kötőszövet elérését. Erősen salaktalanító hatású.
Az Aloe Vera-nak köszönhetően a fáslizás nyugtató, gyulladás gátló, kisimítja a bőrt, ápolja és biztosítja a bőr nedvességtartalmát.

Kinél alkalmazható ez a kezelés?


Az aromaterápiás fáslizó módszer alkalmas cellulit leépítésére, a bőr finomítására, a nyúlási és terhességi csíkok, hízási és fogyási bőrproblémák kezelésére, a laza, lógó bőr feszessé tételére (haskötény esetén a 18 cm-es, eredmény sem számít ritkaságnak).

Kiváló bármilyen diéta segítésére, salaktalanító- és méregtelenítő kúra, valamint gyógyböjtkiegészítő kezeléseként.

Hány kezelésre lesz szükségem?

Általában 10-12 alkalomból álló kúraszerű kezelést ajánlunk, heti 2-3 alkalommal. Szükség esetén több kúrát alkalmazunk, mely során néhány hónap alatt még a legeredménytelenebbnek tűnő esetek is látványosan átalakulnak.

Látogasson el hozzánk és vegye igénybe ingyenes, kötelezettségmentes állapotfelmérésünket, melyhez csak egy előzetes telefonegyeztetés szükséges.

Egyéni kezelőfülkékkel biztosítjuk az intimitást és nyugalmat.
FOLYAMATOS KEDVEZMÉNYEK!

Forduljon bizalommal tapasztalt szakemberünkhöz, aki mindenben a segítségére lesz.

Sok szeretettel várjuk!

Az Ön szolgáltató szalonja:
Contour Vital Alakformáló és Egészségmegőrző Szalon
Miskolc, Kazinczy u. 4/b.
Tel.: 06 - 70 - 402 8644

Kezdőlap | BOM-TRS Center | Ultratone | Starvac SP2 | Starvac PX1 | Total Contour Wrap | Soft laser | Wiener aromaterápia | Ajándékkártya | | Oldaltérkép


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe