Főmenü:

Contour Vital Szalon - Miskolc

Keresés

A tartalomhoz

Total Contour Wrap

Agyagfáslizás

Garantált hatású Kontúr Fáslizó eljárás, az óceán háborítatlan mélyrétegeiből nyert, teljesen természetes összetételű agyag, a Sea Clay őserejével. Az eljárás a Wellness & Spa szülőhazájából, Amerikából jött el Önhöz. A legjobbak legjobbika, a hatékonysággal párosult kényeztető ápolás édenkertje. Eljárásunkat Londonban, a legsikeresebb szépségipari eljárások világversenyén "Beauty Oscar" díjjal tüntették ki, a szakma és a nagyközönség legmagasabb elismeréseként.
A Total Contour Wrap egy teljesen természetes és hatásos módja annak, hogy látványosan csökkentsünk a testméreteken, méregtelenítsük a teljes testet, hatásosan lépjünk fel a cellulit és nyúlási csíkok ellen, megtisztítsuk és feszesítsük a bőrt, és a végén újult energiával feltöltődve, teljesen megfiatalodottnak érezhessük magunkat a csodálatosan sima és selymes bőrünkben.

Mi is az Total Contour Wrap?

A kezelések során a testet speciális összetételű Mélytengeri Agyag (Sea Clay) oldattal átitatott fáslikat helyezünk fel. Totally You exkluzív eljárásunk Dr. Richard Strem kiropraktikus belgyógyász vezetésével végzett több mint 10 évi kutatásnak és fejlesztésnek az eredménye.
Ennek során különböző hatóanyagok és testfáslizó technikák sokféle típusának vizsgálatára és fejlesztésére került sor.
Megszületett tehát a Total Contour Wrap, mely a természet és a legmodernebb technológia által megalkotott speciális mélytengeri agyag (Sea Clay), és egy tudományosan kialakított fáslizási technika együttese. Eljárásunkat ma több tízezer wellness és szépségszalonban végzik, világszerte több mint 40 országban.

Hogyan hat?

Amint a Sea Clay oldatba beáztatott fáslikat felhelyezzük a teljes testre, a hatás egy óriási "dunsztkötéshez" hasonlítható. A méreganyagok a Sea Clay hatására a pórusokon keresztül kiszívódnak a bőrből. A lágy kötőszövet összenyomódik, a zsírsejtek a simább és szilárdabb izomalapra tömörödnek. A bőr és a kötőszövet visszanyeri feszességét és rugalmasságát. Fontos megjegyezni, hogy a módszer hideg eljárás, így elmarad a folyadékveszteség, és az un. szauna hatás. A méretek ezért nem fognak visszatérni néhány pohár víz elfogyasztása után. Elmaradnak a meleg terápiáknál ismert szív és érrendszeri terhelések is. Minimálisak az ellenjavallatok, mivel az eljárás hatóiránya kifelé, a fáslik felé irányul.


Mik azok a méreganyagok?

A méreganyagok olyan melléktermékek a szervezetben, amelyek a zsírsejtek közötti lágy-szövetekben halmozódnak fel és tárolódnak. A felhalmozódásuk főként az életkor, a betegségek, a gyógyszerek, a stressz, a helytelen étrend, a dohányzás, az italozás, a testmozgás hiányának következménye. A toxikus anyagok nagymértékben gátolják a természetes kollagén és elasztin funkciókat, mely a kötőszövet és a bőr petyhüdt, megereszkedett állapotát eredményezik. Ez a folyamat végső soron a jól ismert cellulit kialakulásához vezet.
A kontúrfáslizó kezelés során a toxikus anyagok ozmózis útján kiszívódnak a kötőszövetből, és közvetlenül a fáslikba kerülnek. A kezelést követő napokban a toxikus anyagok pórusokon keresztüli távozása még tovább folytatódik.

Segít a Total Contour Wrap a cellulit megszűntetésében?

Manapság a cellulit egy jól ismert szó, amit méreganyaggal telt zsíros lerakódásokként definiálhatunk. Mivel a cellulit egy olyan rendellenes állapot, amely a bőrt szilárdan tartó kötőszövet struktúrák lassú tönkremenetelét okozza, a létrejött cellulitnak normál étrend és testmozgás segítségével történő megszüntetése rendszerint nem lehetséges. A Total Contour Wrap garantáltan segít a rendellenes állapot megállításában és visszafordításában, a kiváltó ok, vagyis a túlzott méreganyag felhalmozódások kiküszöbölésével.
A testben a cellulit fokozatosan, hosszú idő alatt alakul ki, így nem is tűnhet el általában egy-két kezelés hatására. A cellulit fokától függően több kezelés vezet megfelelő eredményre.

Hogyan lehet Kontúr Fáslizást végeztetni?

Először is, telefonáljon - kérjen időpontot. A hölgyek vigyenek magukkal pót alsóneműt, amibe a fáslizás után átöltözhetnek, mivel a fáslizás alatt viseltek nyirkosak lesznek. Az urak vigyenek magukkal fürdőnadrágot. Szakemberünk meg fogja kérni, hogy töltsön ki egy egészségügyi kérdőívet. Diagnosztizálja Önt, majd megbeszélik az elérendő célokat. Megmérik az Ön körméreteit a test különböző pontjain. Ezeket a pontokat megjelölik, hogy a fásli eltávolítása után ugyanezeken a pontokon újra megmérhessék a méretcsökkenést.

Szakemberünk ezt követően kb. 30 fáslit helyez fel az Ön testére, megemelve a petyhüdt popsi feleket és melleket, behúzva a derekat - testszobrászként ideális alakra formálva kontúrjait. Tekercselés után felsegítenek Önre egy könnyű vinil hőtartó ruhát, hogy a test kellemesen meleg maradjon.
A következő 60 percben Ön pihenhet, vagy a nyirokkeringésének fokozására könnyed hajolgatást és nyújtó gyakorlatokat végezhet. Azután a fáslikat eltávolítják. A bőr megszáradása után Önt újra megmérik.
Miután felöltözött, szakemberünk áttekinti a méretek alakulását, megbeszéli Önnel a fáslizás eredményét és elmagyarázza a fáslizás utáni otthoni instrukciókat. A kezelésre szánjon rá 2 órát.

Mennyit fogok fogyni?

A kontúrfáslizást elsősorban a testméretek csökkentésére és nem a súly csökkentésére tervezték. Az átlagember mérete a kitöltött mérettáblázat összesítése szerint általában 20 és 30cm között csökken már az első fáslizás után, az ügyfél adottságaitól függően. Az elért eredmények a kezelés utáni napokban fokozódnak.
Három - öt kezelés után átlagosan 60 - 90 cm halmozott méretcsökkenés várható, mely egy-két konfekció méretnyi méretcsökkenésnek felel meg.
Az urak által is közkedvelt kontúrfáslizás jelentős mértékben csökkenti a hasméreteket. Meghökkentő és hihetetlen méretcsökkenések fordultak már elő férfiaknál és hölgyeknél mindössze egyetlen Total Contour Wrap kezelés után is.

Tartós lesz a méretcsökkenés?

Tapasztalataink szerint a méretcsökkenés addig marad meg, amíg Ön nem szed fel extra testtömegként súlyt. Hosszantartó eredmények megőrzése érdekében időszakonként egy-egy fenntartó kezelés ajánlott.

Biztonságos a Kontúr Fáslizás és nem lesz kellemetlen?

Szabadalmaztatott anyagunk valamennyi alkotórésze gondosan tesztelt, teljesen természetes anyag. A Kontúr Fáslizás egyáltalán nem lesz kellemetlen, és Ön nem fog klausztrofóbiát sem érezni, mivel elég könnyedén mozoghat. A fáslizás után igazán CSODÁLATOSAN FOGJA MAGÁT ÉREZNI!

Mit tesz a Kontúr Fáslizás a bőrömmel?

A fáslizás megtisztítja és méregteleníti a bőrt és ügyfeleink elmondása szerint bőrüket nagyon puhának, simának és feszesebbnek érzik a fáslizás után. Sok ügyfelünk már csak a méregtelenítő hatásáért is kedveli a fáslizást.

A fáslizás csökkenti a mellemet?

A tényleges mellet nem, de 2-3 cm méretcsökkenés a háton bekövetkezhet. Ez észrevehető lesz a háton, a melltartó pántján. A kisebb mellű hölgyek esetén, sok esetben "emelni" lehet a melleket, mely vizuálisan a mellméretek növekedéseként hat.

Segít a fásli halványítani a nyúlási csíkokat?

Igen! A bőr megfeszülésének eredményeképpen, elhalványodnak és kevésbé észrevehetők lesznek a terhességi csíkok és műtéti hegek.

Hány fáslizásra lesz szükségem?

Ez attól függ, hogy mik az Ön céljai. Mennyire laza a bőre, milyen gyorsan gyűlnek újra össze a méreganyagok és hogy csak méretet akar-e csökkenteni, vagy teljes méregtelenítést szeretne.
A Total Contour Wrap kezelés rendkívül időt kímélő. 3-5 fáslizó kezelésből álló kúra általában optimális hatást fejt ki, 7-10 naponta ismételve.
Az Ön elvárásainak és egyéni adottságainak függvényében szakemberünk segít a megfelelő kezelési terv kialakításában. Búcsúzóul szakemberünk ellátja Önt megfelelő kezelés utáni tanácsokkal, étkezésre és folyadékfogyasztásra vonatkozó tudnivalókkal.

Látogasson el hozzánk és vegye igénybe ingyenes, kötelezettségmentes állapotfelmérésünket, melyhez csak egy előzetes telefonegyeztetés szükséges.

Egyéni kezelőfülkékkel biztosítjuk az intimitást és nyugalmat.
FOLYAMATOS KEDVEZMÉNYEK!

Forduljon bizalommal tapasztalt szakemberünkhöz, aki mindenben a segítségére lesz.

Sok szeretettel várjuk!

Az Ön szolgáltató szalonja:
Contour Vital Alakformáló és Egészségmegőrző Szalon
Miskolc, Kazinczy u. 4/b.
Tel.: 06 - 70 - 402 8644

Kezdőlap | BOM-TRS Center | Ultratone | Starvac SP2 | Starvac PX1 | Total Contour Wrap | Soft laser | Wiener aromaterápia | Ajándékkártya | | Oldaltérkép


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe