Főmenü:

Contour Vital Szalon - Miskolc

Keresés

A tartalomhoz

Starvac SP2

Gördülékeny alakformálás

Görgő-szívófejes masszázstechnika, a kötőszövet újjászületéséért. Egy igazán hatásos kezelési módszer, mely egyesíti magában a vákuum masszázs és a "görgő stimulációs" kezelési technikák előnyeit.

A Starvac masszázskezelésről

A vákumhatás és annak időbeli változása során létrejövő pulzálás és masszírozás hatására a teljes nyirokkeringés, és a vérkeringés egyaránt javul.
A nyirokáramlás intenzív növelése a sejt közötti tér és nyirokerek között erősen salaktalanító, méregtelenítő és ödéma csökkentő hatású. A készülék speciális, szabadalmaztatott kiegészítőinek és személyre szabható széleskörű beállításainak, valamint terapeutáink professzionális masszázstechnikájának köszönhetően Ön fájdalommentesen és gyorsan megszabadulhat a kötőszövetében és lágyszövetében felhalmozódott méreganyagok jelentős részétől.

Kezelési profilok:

Szépség és testápolás:

Cellulite csökkentő és feszesítő kezelések
Nyirokmasszázs és méregtelenítő kezelések
Zsírleépítő és karcsúsító kezelések
Relaxációs és masszázskezelések
Arc kezelések

Orvosi és terápiás alkalmazások:

Reumatológiai kezelések
Traumatológiai kezelések
Sport és Welness kezelések
Reflex terápiás kezelések

Mennyit fogok fogyni?

A Starvac masszázskezelést elsősorban a testméretek csökkentésére, a kötőszövet keringésének helyreállítására tervezték. Az átlagember mérete általában egy-két ruhaméretet csökken az első kezeléssorozatot követően, az ügyfél adottságaitól függően. Az elért eredmények a kezelések utáni napokban fokozódnak. Az urak által is kedvelt masszázs jelentős mértékben csökkenti a hasméretet.

Tartós lesz a méretcsökkenés?

Tapasztalataink szerint a méretcsökkenés addig marad meg, amíg Ön nem szed fel extra súlyt. Hosszantartó eredmények megőrzése érdekében időnként egy-egy fenntartó kezelés ajánlott.

Biztonságos a Starvac-masszázs és nem lesz kellemetlen?

Készülékünk valamennyi masszázsfunkciója gondosan tesztelt. A Starvac masszázs egyáltalán nem lesz kellemetlen, már nyoma sincs a hagyományos gépeknél tapasztalható kapilláris sérüléseknek, fájdalmaknak vagy elszíneződéseknek.

Mit tesz a Starvac-masszázs a bőrömmel?

A masszázs kitisztítja és intenzíven méregteleníti a bőrt - ügyfeleink elmondása szerint bőrüket nagyon puhának, simának és feszesebbnek érzik a masszázst követően. Sok ügyfelünk már a méregtelenítő és keringést javító hatásért is kedveli a Starvac masszázst.

Segít a masszázs halványítani a nyúlási csíkokat?

Igen! A bőr megfeszülésének eredményeképpen, elhalványodnak és kevésbé észrevehetőek lesznek a terhességi csíkok és műtéti hegek.

A Starvac kezelés rendkívül hatékony. 12-15 masszázskezelésből álló kúra általában optimális hatást fejt ki, heti 2-3 naponta ismételve. Az Ön elvárásainak és egyéni adottságainak függvényében szakemberünk segít a megfelelő kezelési terv kialakításában.

Látogasson el hozzánk és vegye igénybe ingyenes, kötelezettségmentes állapotfelmérésünket, melyhez csak egy előzetes telefonegyeztetés szükséges.

Egyéni kezelőfülkékkel biztosítjuk az intimitást és nyugalmat.
FOLYAMATOS KEDVEZMÉNYEK!

Forduljon bizalommal tapasztalt szakemberünkhöz, aki mindenben a segítségére lesz.

Sok szeretettel várjuk!

Az Ön szolgáltató szalonja:
Contour Vital Alakformáló és Egészségmegőrző Szalon
Miskolc, Kazinczy u. 4/b.
Tel.: 06 - 70 - 402 8644

Kezdőlap | BOM-TRS Center | Ultratone | Starvac SP2 | Starvac PX1 | Total Contour Wrap | Soft laser | Wiener aromaterápia | Ajándékkártya | | Oldaltérkép


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe