Főmenü:

Contour Vital Szalon - Miskolc

Keresés

A tartalomhoz

BOM-TRS Center

Hogy jól érezze magát, ha tükörbe néz!


Megoldások, amikre mindig is vágyott.


Használja ki az alkalmat, hogy ezúttal az elérhető leghatékonyabb rádiófrekvenciás technológiát állíthassa az Ön szépségének szolgálatába! Ez a széleskörűen alkalmazható berendezés ragyogó eredményeket ér el a test- és az arc kezelésében, megoldást adva olyan kulcsfontosságú esztétikai problémákra, mint a testméretek csökkentése, zsírbontás, cellulit és nyúlási csíkok kezelése a bőr feszesítése és az arc fiatalítása.

Hogyan működik?
A rádiófrekvenciás energia hőfejlesztő hatása az élő szövetekben régóta közismert. A kontrollált hőbevitel hatására a sejtek sejtmembránjain keresztük intenzíven tudnak szabad zsírsavak távozni a sejt közötti térbe, sőt az intenzív hőenergia a zsírsejtek egy részének végleges felbomlásához vezet. A zsír a nyirokrendszeren és a vénás rendszeren keresztül távozik és a szervezet kiválasztó rendszerei által ürül ki a szervezetből.

BOM-TRS Center, újgenerációs RF technológia
A berendezés hexa-poláris (hatpólusú) kezelőfejjel rendelkezik, amely a piacon jelenleg elérhető legkorszerűbb technológia. A speciális computer vezérlésnek köszönhetően az RF energia koncentráltsága, elosztási paraméterei tökéletessé váltak, átfogó és szabályozható behatolási mélység mellett. Ezáltal nemcsak hihetetlenül kellemes kezelésérzetet biztosítanak Önnek, hanem egyúttal garantálják a maximális hatékonyságot is. A BOM-TRS Center egyedülálló tulajdonsága, hogy a kezelőfejek vörös színű szuper intenzív fényerejű LED fényforrásokkal vannak ellátva.

További előnyök
Más, idegen anyagokat bejuttató módszerekhez képest ez sokkal természetesebb és tartósabb eredményeket biztosít. A kezelést követően a bőrnek nincs szüksége gyógyulási időre, mely lehetővé teszi, hogy a kezelés befejeződése után Ön azonnal visszatérjen a napi megszokott tevékenységéhez.
Eltérően sok más kezeléstől, a napfény és a szoláriumozott bőr nem jelent ellenjavaslatot, tehát a kezeléseket évszaktól és barnultsági állapottól függetlenül bármikor igénybe lehet venni.
A BOM-TRS Center kezelési lehetőségei

  • Zsírbontás,
  • Méretcsökkentés
  • Alakformálás
  • Cellulit és nyúlási csíkok kezelése
  • Bőrfeszesítés, bőrszépítés
  • Arcfiatalítás, kollagén rekonstrukció
  • Fejbőr fiatalítás, hajnövekedés serkentése

Zsírbontás, méretcsökkentés
A rádiófrekvenciás technológiával végzett alakformáló
kezelések fő célja a zsírbontás.
Ennek egyenes következménye, hogy a kezelések elsődleges célterületei a has, a csípő, a fenék és a combok.
Használja ki azonban a lehetőséget, hogy a BOM-TRS Center speciális fejkialakítása lehetővé teszi olyan területek eredményes kezeléseit, mint például a hát, a felkar és a toka. A kezelési technika manuális masszázshoz hasonló mozdulatai segítik a felszabadult zsír és méreganyagok kezelési területről való eltávolítását és meggyorsítják a szervezetből való kiürülést, ezzel is segítve a kellemes közérzet kialakulását.

Narancsbőr kezelés
Az élettanilag indokoltnál nagyobbra növekedett zsírsejtek által elszorított mikrokeringés, és a méreganyagok felhalmozódásának egyenes következménye a jól ismert cellulit különböző fokozatainak
kialakulása. Ebből adódóan a cellulit problémákat csak akkor kezelhetjük hatékonyan, ha a zsírsejtek
méretének csökkentésével az eredeti kötőszöveti állapot helyreállítását célozzuk meg.
A zsírsejtek méretének csökkentésével a kötőszöveti anyagcsere folyamatok helyreállnak, amely megindítja a cellulit leépítését.

Arcfiatalítás, kollagén rekonstrukció
Az életkor előrehaladtával a bőr feszességéért felelős kollagén termelő fibroblast sejtek aktivitása
fokozatosan csökken.
Ezt a folyamatot szerencsére megállíthatjuk, sőt vissza is fordíthatjuk. A BOM-TRS Center berendezéssel olyan sejtszinten ható hőhatást hozunk létre, amelynek következtében a fibroblast sejtek aktivizálódnak és új kollagén struktúrákat képeznek. Az arc fokozatosan visszanyeri rugalmasságát, a ráncok mélysége csökken, új, csodálatosan fiatalos ragyogást adva az arcnak.

.

Kinek ajánlott ez a kezelés?
Bárkinek, aki rövid idő alatt jelentősen szeretne karcsúsodni, de nem szívesen vetné magát alá semmilyen műtéti eljárásnak, továbbá mindenkinek, aki szeretné jelentősen megfiatalítani az arcát. Tehát azoknak, akik örömmel vennék, ha ismerőseik azzal köszöntenék:
De jól nézel ki!?

.

Hány kezelésre lesz szükségem?
A tartós eredmények elérése céljából legalább 6 kezelés kúraszerű végzése javasolt. Az elért eredmények hosszú távú megőrzését havi 1 fenntartó kezelés biztosítja.
Ugyanakkor lényeges, hogy az eredmények már az első kezelés után is láthatóak.

Milyen érzés?
A kezelés során vendégeink kellemes meleg érzetről számolnak be, mely párosulva a kezelőfej harmonikus mozgásával, pihentető és relaxáló hatású. Vendégeink gyakran elszenderednek. Ennél a kifinomult technológiánál nyoma sincs tehát a nagyon intenzív és fájdalmas forróság érzetnek. Sőt, ez a berendezés egy biztonsági funkciót is tartalmaz, amely a hőmérséklet túl magasra emelkedése esetén a kezelési energiát automatikusan leszabályozza.

Mit kell tennem a megfelelő hatás elérése érdekében?
Fogyasszon legalább 2,5 liter folyadékot naponta, mellőzve a szénsavas, alkoholos és cukrozott italokat. A megfelelő folyadék mennyiség bevitele nélkülözhetetlen a felszabadított zsír és méreganyagok kiürüléséhez. Saját szemével foga látni, ahogy a méreganyagok távozak szervezetéből.

Kinél nem alkalmazható ez a kezelés?
Természetesen bizonyos egészségügyi problémák és súlyos kórképek kizárhatják ennek a berendezésnek a használatát, ezekről azonban az első kezelés előtti konzultáción tájékoztatni fogják Önt.


Milyen egyéb kezelési lehetőségeket hordoz magában ez a berendezés?

Regenerálja és fiatalítja a fejbőrt, serkenti a hajnövekedést. Sok országban a kezelések mintegy negyedét a hajnövekedés stimulálása teszi ki. Ilyen irányú pozitív tapasztalatokkal már hazai szakemberek is rendelkeznek. A BOM-TRS Center berendezést alkalmazó szalonokban a piacon jelenleg elérhető legkorszerűbb RF technológiát alkalmazzák, az ehhez méltó magas szakmai tudással. Ez biztosítja, hogy Ön maximálisan elégedett legyen a testkontúr átalakító és arcfiatalító kezelésekkel.

Forduljon bizalommal tapasztalt szakemberünkhöz, aki mindenben a segítségére lesz.

Sok szeretettel várjuk!

Az Ön szolgáltató szalonja:
Contour Vital Alakformáló és Egészségmegőrző Szalon
Miskolc, Kazinczy u. 4/b.
Tel.: 06 - 70 - 402 8644

Látogasson el hozzánk és vegye igénybe ingyenes, kötelezettségmentes állapotfelmérésünket, melyhez csak egy előzetes telefonegyeztetés szükséges.

Egyéni kezelőfülkékkel biztosítjuk az intimitást és nyugalmat.
FOLYAMATOS KEDVEZMÉNYEK!

Kezdőlap | BOM-TRS Center | Ultratone | Starvac SP2 | Starvac PX1 | Total Contour Wrap | Soft laser | Wiener aromaterápia | Ajándékkártya | | Oldaltérkép


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe